top of page

COR DIVIDIT



🔹Text de @xiuxiuejarparaules

🔹Il.lustracions @viure_en_un_conte

🔻Editorial @excellenceditorial

🔻 Català y castellà




La separació és una realitat present a l'aula. Cada vegada són més les famílies que decideixen emprendre el seu camí per separat i això angoixa molt als seus fills i filles.



Justament ahir fent una dinàmica a valors i parlant de les emocions que no són tan agradables... un dels motius va ser aquest.

"Els meus pares s'acaben de separar. Quan estic amb la mare trobo a faltar al pare. Quan estic amb el pare trobo a faltar a la mare"



I sí, així és. I sap molt greu. Costa fer entendre al cap d'un petit que segurament és la millor opció que hi ha en aquest moment. Com sempre dic a les entrevistes familiars.. Hem de predicar amb l'exemple i obrir el nostre cor.


Jo, filla única de pare i mare separats. En el seu moment ho vivia amb molta angoixa. Ara, de gran i mirant enrere segurament hauria preferit que ho fessin abans. Com bé diu Laia Burgos, l'escriptora del llibre. Deixar passar el temps i tot es posa al seu lloc.





Fins i tot, aquestes emocions no tan agradables que sentim en situacions incòmodes. Història preciosa d'una família que decideix separar-se i han d'adaptar a una nova dinàmica familiar❤️🫂 És molt important parlar-ne, donar recursos i estar disponible en aquests moments... tant per la família com per l'infant.


Gràcies @excellenceditorial@excellenceditorial_cat per publicar llibres com aquests que ens ajuden a gestionar emocions!!

23 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

EL DUELO

bottom of page