top of page

COR DIVIDIT馃敼Text de @xiuxiuejarparaules

馃敼Il.lustracions @viure_en_un_conte

馃敾Editorial @excellenceditorial

馃敾 Catal脿 y castell脿
La separaci贸 茅s una realitat present a l'aula. Cada vegada s贸n m茅s les fam铆lies que decideixen emprendre el seu cam铆 per separat i aix貌 angoixa molt als seus fills i filles.Justament ahir fent una din脿mica a valors i parlant de les emocions que no s贸n tan agradables... un dels motius va ser aquest.

"Els meus pares s'acaben de separar. Quan estic amb la mare trobo a faltar al pare. Quan estic amb el pare trobo a faltar a la mare"I s铆, aix铆 茅s. I sap molt greu. Costa fer entendre al cap d'un petit que segurament 茅s la millor opci贸 que hi ha en aquest moment. Com sempre dic a les entrevistes familiars.. Hem de predicar amb l'exemple i obrir el nostre cor.


Jo, filla 煤nica de pare i mare separats. En el seu moment ho vivia amb molta angoixa. Ara, de gran i mirant enrere segurament hauria preferit que ho fessin abans. Com b茅 diu Laia Burgos, l'escriptora del llibre. Deixar passar el temps i tot es posa al seu lloc.

Fins i tot, aquestes emocions no tan agradables que sentim en situacions inc貌modes. Hist貌ria preciosa d'una fam铆lia que decideix separar-se i han d'adaptar a una nova din脿mica familiar鉂わ笍馃珎 脡s molt important parlar-ne, donar recursos i estar disponible en aquests moments... tant per la fam铆lia com per l'infant.


Gr脿cies @excellenceditorial@excellenceditorial_cat per publicar llibres com aquests que ens ajuden a gestionar emocions!!

15 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

EL DUELO

bottom of page